Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Favorittårta!

 
Tårta tillägnad min sju år yngre syster som fyllde år i går och som vi ska fira i kväll. Ser fram emot det! Hurra, hurra! Tårtan på bilden är en av många prinsesstårtor jag bakat genom åren. En av mina favorittårtor, både att äta och att baka!
 
Sedan jag kom hem i söndagskväll har dagarna förflutit i någon slags töcken. Jag hann nätt och jämt sätta resväskan på hallgolvet i tamburen i söndagskväll innan jag fick ge mig in till akuten med sonen och tillbringade hela natten sittandes på en stol. Gav mig från akuten direkt till jobb under morgontimmarna, utan att ha sovit en blund, och gårdagseftermiddagen gick åt till att sova i kapp några timmar. Lite synd då temperaturen närmade sig tjugogradersstrecket och solen sken från blå himmel. Men andningssvårigheter och ryggont tar inte hänsyn till väderläget. Sonen är dock hemma igen och vi hoppas att smärtorna ska ge med sig. Efter många provtagningar har det konstaterats att det troligen är något muskulärt och lungpropp har avskrivits. Skönt!
Denna eftermiddag ska jag ägna mig åt presentinköp, hämta upp äldsta dotter i Lund och samla i hop resten av flocken för avfärd mot Malmö och kalas hos syster med familj. Så mycket trevligare!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Men oj!? Hoppas sonen mår bättre och att ni hade en trevlig kväll!
Kramar

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben