Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Morgonträning och kladdkaksbesvikelse.

 
 
Så härligt att man nu kan plocka in naturen och ställa på köksbordet!
Oj, vad det händer mycket med växtligheten. Fullkomligt exploderar i färg och form och idag konstaterade vi, när vi körde hem från Centralstationen i Lund och vägen kantades med gröna trädkronor, att nästan alla trädkronor var belägna med gröna bladverk.
 
Tisdag blev snabbt till torsdag och tiden har tillbringats i arbete och vardagsgöra. I går var jag hemma hos Lisbeth efter jobb och fick fixat mina fransar vilket alltid känns lite lyxigt.
Sjuttonåringen i hemmet fick dessutom sug efter veganska jordnötsblondies och ställde till med bak strax innan läggdags...haha! Blev en lektion i att halvera måttangivelser och allmän bakkunskap så där på kvällskvisten men han lyckades riktigt bra och varma jordnötskakor åtnjöts till kvällsfika. I kväll var det tolvåringens tur att baka kladdkaka, vilken hon noga poängterade bakades med käääärlek. Trots detta blev resultatet inte som hon önskat och slutade i kladdkaksbesvikelse. Nåja....det finns andra i familjen som inte är så kladdkakskräsna och är villiga att glufsa i sig.
 
 
 
 
Så till dagens bästa:
 
I morse överraskade jag mig själv genom att gå upp tidigt för att stå redo i träningsrummet vid crosstrainern klockan sex(!) och fick dagens första trettio minuter till en svettig historia! Hands-up för mig! Kanske är morgonträning en bra lösning i att få kroppen i rörelse, trots allt? Tiden lär utvisa.
 
En bra dag alltså med morgonträning å ena sidan och kladdkaka å andra. Och så har H anlänt från huvudstaden och allt är som det ska.
Helgen kan börja.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Woop woop för morgonpass!! High five för det ✋