Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man funderar på att stanna en vecka till.

 
Tror faktiskt jag upplevt den vackraste vinterhelgen hittills i mitt trots allt ganska långlivade leverne.
Ja, ni ser ju själv!
 
Att få vakna till denna vyn känns i det närmaste gudomligt. 
Vem behöver Alperna när man har en skärgård?
 
 
 
 
 
 
Det har blivit en hel del promenader längs hav och strand och på snöbelagda bryggor. Solstrålarna letade sig fram mellan snötyngda granar och glittrade på frostiga vasstrån. Stillheten var påtaglig och det enda ljud som hördes var knarret våra skosulor rev upp i den packade snön.
 
Som att vandra i en saga ungefär!
 
 
 
Vinterträdgård!
 
 
Även en skåning kan gilla snö...haha!
 
 
 
 
Vi två!
 
 
Vy från lilla blåa huset över frusen vik där vi bor när vi är på besök hos moster och morbror. Klockan är sju på morgonen när H fångade solens uppgång med kameran.
 
 
 
Svårt att lämna när man har det så bra och jag funderade allvarligt på att stanna en vecka till. Jag menar...eftersom jag ändå är här i Stockholm är det väl inte mer än rätt att jag får ett sportlov till, nu när vi går in i vecka nio och nästa gäng sportlovsfirare tar vid? Det kan jag väl få?
Säkert ingen som märker...
 
Nåja. Jag antar att allt har sin tid och så här på tåget hem kan jag inte mer än vara tacksam över en härlig lovvecka och se fram emot att det lär komma fler. 
 
Så nu är jag återigen på spåret på väg söderut för att sammanstråla med mina ungdomar i kväll. Känner mig lite vilsen i tid och rum efter all ledighet och alla upplevelser som passerat den senaste tiden, men kommer förhoppningsvis ikapp mig själv innan söndag övergår i måndag.
Ställtiden på ett tåg är inte så dum när allt kommer omkring och jag ömsar sportlovskinn till vardagsskinn någonstans mellan Linköping och Hässleholm och anländer i anständigt skick vid ankomst i Lund...haha!
 
Låt oss hoppas på det.
 
Kram Cecce
 
 
Anonym
Kommentar postad
Så fina bilder!
Kommentar postad
Jag älskade den andra och sjunde naturbilden!

Jätte vackra iskalla glitter inspirerade vinter bilder..

Den sjätte bilden var det en vacker kvinna på! :)
Kommentar postad
såå härliga bilder!
EvaN
Kommentar postad
Underbara bilder!