Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Fredag med sikte på bättre tider.

 
Inläggets enda fotografi tillägnar jag den sedvanliga fredagsfikan på jobb. Nyvarma, nybakade scones med en god marmelad och ost markerar helgens intågande och får fredagsfeelingen på plats! Bättre sätt att avsluta en arbetsvecka på finns inte.
 
 
 
Vilken vecka det blev!
Eller inte blev? 
Jag har varit sjuk. Rakt upp och ner. Utan att ljuga kan jag nog säga att det var flera år sedan jag kände mig så dålig som jag gjort den senaste veckan. Värk i lederna. Avgrundsdjup hosta. Feber dygnets alla timmar. Orkeslös. Aptitlös. Menlös. Ynklig.
Det stavas influensa. Finns inte mer att säga om det mer än att det är jobbigt så länge den håller sig kvar i kroppen. Men...den går också över. Tackar för det!
 
Fredag alltså. Och kvar är hosta och en försvagad kropp men hoppet, livsglädjen och energin börjar så sakteliga återvända och jag ser fram emot att vakna upp till lördag och helg i morgon. Då ska jag nämligen träffa min äldsta dotter Emma som jag inte träffat på ett halvår då hon varit i Australien och Vietnam. Ska bli så spännande och mysigt att få hänga tillsammans igen och inte minst att få höra om alla upplevelser hon varit med om. Can´t wait! Och rent egoistiskt känns det bra i modershjärtat att ha henne hemma igen. Australien är liiiiite väl långt bort kan jag tycka...haha! Förmodar att hon inte håller med. 
 
Så nu ska jag fortsätta kurera bort bacillerna framför tvapparaten och de få chokladpralinerna som är kvar i Alladinasken på soffbordet får hjälpa till. Lite tröst i efterdyningarna av influensan men även över det faktum att H är kvar i Stockholm på grund av arbete och att vi får vänta ytterligare en vecka innan vi ses igen. 
 
Fredag med sikte på bättre tider! 
Jag är nöjd.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Skönt att du mår bättre nu!
Svar: Tack! Ja...det känns skönt!!/Cecce
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben