Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man får hem något efterlängtat.

 
 
Så kom hon då äntligen! Brunbränd och fin med presenter och berättelser om upplevelser från andra sidan jordklotet! Sex månader i en annan del av världen i krävande studier men också i äventyr och vågspel. Så modigt, tänker jag som inte vågar flyga till Luleå utan ångestdämpande medel...haha!
Som tur är går ett halvår ganska fort och det dröjde inte många tuggor in på kycklingssalladen i lördagskväll innan allt kändes som "vanligt" kring köksbordet och syskonkärleken flödade över mozzarella och tomater.
Och jag kände mig lycklig över att få ha hela barnaskaran samlad igen. Emma - du har fattats oss, och härligt att ha dig hemma!
 
Så. Vi har ägnat helgen åt att ta igen en massa avsnitt av Greys Anathomy, käka glass långt in i lördagsnatten och frottera oss i vars en sida soffhörnet. Idag tog vi oss upp till mormor och morfar för att käka söndagslunch och fortsatt umgänge tillsammans i trygg atmosfär. Mys!
 
 
 
 
Bildvisning för mormor och morbror/svåger!
 
 
 
 
Fick en australienisk bakbok av Emma i present!
 
Så har jag landat i sensöndagskvällen i sängen med datorn i knät och tänker att det är dags att börja ställa om till måndag. Har fortfarande influensakänningar i kroppen men....det är dags att börja komma igång med med livet igen. Efter en lugn och berikande helg ska det nog gå bra...
 
...oavsett en och annan enerverande bacilusk!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben