Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man gör sig redo för det nya!

 
Mina två kära systrar underhöll frikostigt under nyårskvällen. Carola Häggkvist ligger i lä, kan man lugnt säga när karaokeversionen (karraåkä på skånska) av Fångad av en stormvind framfördes av dessa kvinnor....haha!
 
 
Denna lille man framförde mera njutbara toner, även om låtarana var av mer okänd karaktär för oss i medelåldern.
Heja! Det kommer bli en bra artist av dig A!
 
 
Förutom att sjunga kakeoke under årets sista timmar, serverade mina systrar fantatsiskt god mat: Sesampanerade pilgrimsmusslor med citrussås, oxfile, potatisgratäng och rödvinssås, ugnsbakad lax med apelsinsås och brylepudding med hallon. Vad sägs om det?
Supergott!
 
 
 
 
Min syster i köket!
Nästan hela min familj med mormor och morfar fanns representerad hemma hos syster och svåger på barndomsgården och vi hade ett trevligt årsslut och en festlig början på  2018 tillsammans.
 
 
 
Min italienska svåger vid mikrofonen!
 
 
Jag och H firade vårt tredje nyår tillsammans. Tiden går fort när man har trevligt!
 
 
Nyårsgänget!
 
 
Kvällens sötaste!
 
 
Fyrverkeri.
Gott Nytt År!
 
 
Idag då?
 
 Och årets första dag detta 2018 har ägnats åt kvarvarande praliner i Alladinasken och ryggläge framför Astrid Lindgrens Karlsson på taket och Agneta Sjödins Nyårskarameller. Däremellan en tupplur, en promenad vid havet och tillagning av pasta carbonara. Första dagen på resten av mitt liv kunde måhända ägnats åt mera statuerande aktiviteter inför det som komma skall, men det må va hänt. Nyårsdagen är trots allt en bra dag att vila sig på. 
 
Vi tar det därifrån. Välkommen 2018!
 
Kram Cecce