Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man säger host, host..och har en önskan om snar bättring.

 
Det blev en paus här inne. Av naturliga skäl, då jag resultatet av helgens Stockholmsvistelse blev att jag fick något slags virus med mig hem och har inprincip varit sängliggandes sen i söndagskväll. Aj då! Har inte varit sjuk på evigheter och har nästan glömt hur det var att ha feber och hosta from hell. Verkligen ingen trevlig historia!
 
Min H var/är också sjuk och helgen tillbringades hemma i lägenheten, förutom en promenad längs parken i Skärmabrink, med Globen som kuliss, där också helgens enda bilder är tagna. Förutom en mobilbild på lördagens middag som jag tillagade, med sötpotispytt och fiskgryta. Gott var det, även om aptiten kanske inte var den bästa. 
 
 
 
 
 
Som ni ser - snöfritt även här. 
 
 
 
 
 
Jag tog mig alltså hem i söndags med en begynnande feber och klarade tågresan med hjälp av lakrits som jag fått av H.s son och flickvän som varit i Holland över jul - fina H och J. Tack!
 
Och väl hemkommen blev jag nedbäddad av min yngsta - R, som dukade upp med varmt te och praliner från en Alladinask som jag gömt sedan jul, allt övervakat av R.s favoritgosedjur....vargen som också fick sällskapa mig i sängen. Åh....hon är så omtänksam - min lilla!
 
 
 
Här ligger jag fortfarande och tycker synd om mig själv..haha! Har bokat tid hos doktorn i dag, då jag inte kan vare sig sova eller få luft på grund av hostan. Känns som om den sliter sönder mig inifrån, milt uttryckt.
 
Men...som med alla influensor och förkylningar - de går över. Varar inte för evigt.
Tackar för detta och hoppas på bättring inom det närmsta.
 
Tills dess: Sköt om er och håll i hatten i snökaos och blåst.
Snart kommer våren.
 
Kram Cecce
Eva N
Kommentar postad
Tråkigt att du blev sjuk. Men du har tur som blir ompysslad med chokladpraliner :-) Krya på dig!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben