Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Det goda och det onda.

 
Finbesök på bryggan!
 
I fredags kom A och M på besök till sjöhuset! Åh, så mysig kväll vi hade. Vi satt ute länge i en magisk sommarkväll. Käkade kyckling, drack vin, pratade, badade, åt vinbärskaka ute på bryggan och avslutade med tända sterinljus i sensommarkvällen när solen gått ner, med endast en och annan mygga som oönskad inkräktare. Myys!
 
 
 
 
Kvällsbad av herrarna och morgondopp av damerna. Så lätt att bara hoppa i när man är här och vattentemperaturen ligger kring tjugofyra grader.
 
Tyvärr naggades idyllen av en genomborrande tandvärk som stegrats i munnen de senaste dagarna. Läste på nätet om huskurer om densamma och tillbringade fredagskvällen med en rå rödlök nedstoppad i högra kinden....haha. Placeboeffekten är inte att underskatta!
Natten till lördag fick H nog och beställde en akuttid hos folktandvården. Således har jag varit på Fridhemsplan under gårdagen och fått min onda tand provosorikt lagad. Tackar för detta även om det gjorde djävulskt ont och tårarna sprutade när borren nådde en inflamerad tandrot. Ojojoj...stackars herr tandläkare. Han gjorde sitt bästa med bedövning i omgångar, men med föga framgång. Får uppsööka min tandläkare hemma i Lund som får färdigställa rotfyllningen. Suck....
 
Nåväl. Det onda verkar vara borta för nu och vi kan fortsätta semesterfirandet ett tag till. Nu bär det av mot skåne i vår nya röda Golf. Ombyte förnöjer även om jag gärna stannat kvar en stund till i skärgården.
 
Kram Cecce


DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben