Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Med bilköp och båttur och en och annan vinbärspaj.

 
Så där ja. Det tar tid att ladda upp bilder här ute i skärgården, än mindre videos, vilket jag försökt ge mig i kast med. Ett ganska hopplöst görande men jag ville visa er en glimt av den utsikt vi besitter varje dag. Tyvärr är videokvaliteten urusel men låter den ligga kvar ändå.  Helt magiskt.
 
Vi njuter av bad (jajamen, även jag har badar!), kluckande vatten, måsskrik, båtturer, vinbärspaj, sköna sommarkvällar och allt det som en vacker sommar kan uppbringa.
 
Vad gäller bilförsäljning och bilköpande börjar saker och ting klarna och möjligen det blir ett bilköp idag. Har ägnat två av sommarens varmaste dagar på bilfirmor och med att provköra olika bilmärken. Ingen rolig eller lätt historia men nu har vi bestämt oss. Flyter allt på som det ska idag firar vi ett nytt bilköp i kväll. Hoppas!
 
 
 
 
Nedan ett försök till video och en liten skymt av vårt bryggliv här i skärgården: 
 
 
 
Idag ska vi dessutom bli bjudan på en tur på sjön med en stor italiensk motorbåt av känt märke (som jag i skrivande stund inte kommer ihåg), av grannen mitt över. Åh, ska bli spännande!
 
H hjälper min morbror med panelbyte och jag ska lägga mig på bryggan med en bra bok som jag hålle på att läsa. Bra arbetsfördelning tycker jag.
 
Bilköp och båttur idag alltså. Två bra saker att ägna en sommartorsdag åt.
 
Kram Cecce 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben