Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har kära återseenden.

 
Semesterlivet fortsätter i Stockholm i ett flygande fläng.
 
I tisdags hade vi en underbar dag med vännerna från förr. Vi träffades på Siggesta gård och spelade minigolf med rätt så hyfsad framgång om jag får säga det själv och fortsatte kvällen hemma hos Helena och Olle, som bjöd på fantastisk grillbuffe som avslutades med blåbärspaj och vaniljsås som jag knåpade i hop i Helenas kök i sällskap av vännerna. Vi som umgås så där otvunget och lättsamt som bara barndomsvänner kan göra. När kittet består av delad historia och upplevelser som lägger grunden för all framtida samvaro och som ingen annan förstår. En sammansvurenhet som bubblar i fnittret och skratten och i blickar av samförstånd.
En härlig kväll! Tack!
 
Och härligheten fortsatte under gårdagen då jag mötte en annan vän, mera nyfunnen, även om det nu är sisådär sju år sedan våra vägar korsades. Åh....Ann-Louise, fina vän! Alltid så mysigt att träffas! Denna gång tillsammans med våra män och resten av det ungdomliga semestersällskap jag har förmånen att ha med mig.
Lika otvungen middagstillställning på Thaiboat på söder i Stockholm, under solen med sommardrinkar i glasen, som väntat. Med Ann-Lousie känns allt som det ska. Har dessutom denna blogg och detta forum att tacka för vår vänskap. Vem kunde ana det när jag började skriva här för tio år sedan.
Vi ses snart igen! 
 
 
Skål!
 
 
Supergott på Thaiboat! Rekommenderas om ni har möjlighet.
 
 
Egen strand på båten! Inte illa.
 
 
PÅ ena sidan bordet....
 
 
 
...och på andra! Inte den bästa bildkvaliten men bilden fick hänga med ändå.
 
Så blev det torsdag, sägs det och vi planerar för hemfärd under morgondagen. Det blir ett kort helgstopp i skåne innan vi vänder tillbaks igen. Tyvärr har mitt elände till bil valt att gå sönder och vi har fått boka hyrbil för att ta oss hem. Nästa vecka kommer gå åt till att köpa ny bil. Inte precis vad jag längtar efter att ägna en semestervecka åt, men den historien tar vi en annan gång.
 
God morgon! Solen skiner och torsdag väntar.
Heja !
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben