Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man lever och andas skärgård.

 
Semestern flyter på i skärgården.
 
Gänget här, dvs H och jag, dottern och kusinen, lever minst sagt gott. Vi badar från bryggan några meter ifrån sjöhuset, väcks av vattnets kluckande mot bryggan tillika tickande båtmotorer i fjärran och ett och annat fiskmåsläte. Ljuvliga sommarljud att vakna till. 
Vi lever och andas skärgård och längtar tills morbror ska lägga hammar och spiken från fasadrenoveringen och ta oss ut med båten för en tur mellan skären. 
Och så gör vi utflykter till Mall of Scandinavia när tonåringarna måste shoppa...haha men även in till stan och går längs shoppingstråken längs Drottninggatan, passerar Hötorget och spatserar runt på Gamla stan. Vi träffar vänner och blir bjudna på fantastiska vyer och middagar och....tja, semesterprogrammet rullar på, ibland lite för fort.
 
Igår var vi på Värmdö hemma hos Anna och Markus och ungdomarna för att fira Annas födelsedag med god mat och dryck, och hade en riktigt mysig afton som slutade på terassen under filtar i takt med att kvällen gick mot natt och konstaterade att ljuset förvillar oss i tiden. Att kunna njuta utomhus fastän klockan passerat tjugotvå är tacksamt.
 
Bilderna i dagens inlägg är från i söndags då vi var på besök i Mälarhöjden hos vännerna från Luleå som lånat ett fantastiskt hus och det blev en sådan där kväll att minnas när vintermörkret ligger tätt om några månader. Vilken kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mälarhöjden är för övrigt en för mig obesökt del av Stockholm och jag blev lite kär i området. Så vackert!
 
Idag är planen att möta upp mina barndomsvänner på Siggesta gård för lite minigolfumgänge för att sedan fortsätta på Värmdö mot ytterligare en afton i goda vänners lag. Jag har lovat fixa en blåbärspaj, vilket får bli morgonens upptåg efter detta inläggs publicerande. 
Internetuppkopplingen fungerar inte direkt tillfredsställande så det tar en del tid i anspråk att ladda upp bilder och publicera inlägg, vilket gör att de inte duggar så tätt.
Men är det sommar så är det.
 
 
Kram Cecce 
Kommentar postad
Vilka härliga sommarbilder/vyer!
Havet/vattnet är verkligen sommar för mig!

Ha en fortsatt fin tisdag!
Svar: Detsamma till dig😊
cecce
Kommentar postad
Men hur underbart ?

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben