Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Och badkrukan badar.

 
Plötsligt händer det!
 
 
 Vackrare vy at vakna upp till får man leta efter!
 
 
 
Vyn inifrån sjöhuset. Här sitter vi och käkar frukost eller solar eller bara är.
 
 
 
Lycka är när morbror tar ut oss på en båttur i skärgården.
 
 
Sverige är fantasiskt.
 
 
Liksom mannen nedan...haha!
 
 
Och tro det eller ej! Nu är badtemperaturen lagom även för en badkruka! Heja!
Sååå skönt.
 
 
 
 
 
Båtlivet på vattnet. Det är avkopplande att bara sitta och titta på alla båtar av olika slag som färdas förbi.
 
 
 
 
Klockan närmar sig halv åtta på lördagsmorgonen och jag har tassat upp för att tvätta. Vi är hemma i skåne för en snabbvisit innan H och jag vänder tillbaka till skärgården och Stockholm.
Jag dricker kaffe mellan turerna till tvättstugan (man samlar mycket tvätt under en vecka), njuter ett fungerande wi-fi och känner doften av hemmets lugna, trygga vrå. 
Hemresan med hyrbilen gick bra under gårdagen. Det pratas mycket bilar, bilmärken och hästkrafter dessa dagar, då vi inom en vecka måste ha köpt oss en ny bil. För övrigt H.s och min första gemensamma större pryl. Det blidde inget hus. Det blidde en bil! Kanske inte just detta vi tänkt använda semestern till, men....så blir det ibland.
Min peugeot som jag färdats runt i sedan skilsmässan för åtta år sedan har sagt sitt och jag har lite bilsorg, om man nu kan ha det. 
 
Nåväl. Allting har sin tid.
Idag planerar H och jag för en färd skånes norra delar för att möta den delen av familjen som bor där. Ska bli trevligt att återse dem igen innan färden bär mot Stockholm i morgon. Mina fyra kära ungdomar ska hushålla och umgås på egen hand här hemma under helgen innan delar av skaran ska tillbringa nästa vecka hemma hos sin pappa.
 
So far, so good.
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben