Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Premiärdopp i Torekov!

 
I går tog vi oss en tur till vackra Torekov på Bjärehalvön i nordvästra skåne. Underbart väder om än friska vindar och fantastisk natur. 
 
 
 
 
 
Är man i Torekov tar man sig ner mot bryggan i badrock, ja överlag är det detta klädtyg man vistas i mest...haha! Inget konstgt med det. Och jag ville inte vara sämre, så klart.
 
Efter en god lunch och lite flanerande i byn lade vi oss till rätta vid Morgonbryggan för att bada och sola. Ni som har sett filmen Solsidan känner säkert igen vyn, där Sven Wolter och Johan Rehnborg tog sig ett dopp i en av scenerna.
Själv var jag betydligt mer tveksam. Har ännu inte badat denna sommar trots väderläget, då jag till skillnad från H är en riktig badkruka. Men efter en funderingsfas i badrock och en del tådoppande och velande så....
 
 
 
 
 
...kom jag äntligen i. Sååååå skönt! Lovade mig själv att det inte skulle vara sista gången denna sommar. Det är något speciellt med västkust och saltvatten. Bara är så.
 
Landade hemma sent i går kväll efter fika och middag hemma i föräldrahemmet och efter att ha hämtat upp sonen som ägnat dagen åt målningsarbete hos min syster och svåger. Det där med att hitta lämpligt sommarjobb åt en 17-årig yngling är inte det lättaste minsann. Men han hade gjort ett gott dagsverke och mamman var nöjd..haha!
 
I dag väntar födelsedagsfest för lilla Elise och det är hög tid att göra sig iordning för kalas!
 
Trevlig söndag till er alla!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Åh vilka fina bilder och härligt med ett dopp i havet 😌
Svar: Tack!:-)
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben