Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vem behöver Mallis?

 
Vi är kvar på västkusten.
 
Lite längre söderut, längs skånes västkust ligger denna lilla pärla.
Mölle!
Ett skånskt paradis - dit jag ofta återvänder. Under mina barn och ungdomsår var jag ofta här, då Mölle inte ligger så långt ifrån mitt barndomshem. Hur som helst var jag, H och Rebecca i Mölle i tisdags och badade tillsammans med Göteborssyster och syskonbarn. Man förundras över vattnets klarhet och den storslagna naturen. Lätt att tänka sig att man befinner sig någonstans i sydeuropa och just denna sommar känns det poänglöst att åka utomlands. Vi har ju allt vi behöver här hemma denna sommaren. 
 
 
 
Stranden består av runda stenar och kräver badskor, men går ändå fint att slå sig ner på, om det inte finns plats på klipphällarna runt omkring.
 
 
 
Lena, runda, varma stenar.
 
 
 
 
Finaste dotter!
 
 
Och en sollapande syster.
 
 
 
En skymt av Mölle hamn.
 
 
 
Stannade på hemvägen för att ta en bild av solen som gick ner över Landskrona.
Vackert.
 
I går var vi på en annan strand- i Lomma - hela gänget och njöt av salta vågor och kritvit sand. Det finns så många fina badstränder kring skånes kuster. 
 
 
 
Ligga vid stranden eller slänga sig i havet, det är ungefär vad vi orkar med dessa varma dagar då temperaturen håller sig en bit över trettio. Kvällarna bjuder inte på någon svalka och nätterna är mättade.
Vi flämtar efter skugga. Svalka. För tunga för att orka någon yvigare aktivitet.
Någon yppade vid kvällmaten att hon längtade efter vintern...haha! Dock utan någon större medhållaranda från resten av gänget.
 
 
Så.
Idag tar vi det lugnt. Sitter vid datorn. Kollar tv. Pratar om ett bad vid närmsta brygga. Kanske en tur till björnbärssnåren. 
Ungefär så. 
Vi får helt enkelt se vad solstinga kroppar orkar med.
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Så härliga sommarbilder <3
Kommentar postad
Så fina bilder

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben