Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

För att vi kan.

 
Det är onsdag och klockan är strax över åtta.
Vi är uppe tidigt trots semester och det känns bra att ta vara på sommarmorgonen. Morgnar och kvällar är den bästa tiden på sommardygnet tycker jag.
Anledningen till tidigt uppvaknande denna onsdagsmorgon är ett telefonmöte med bostadsrättsföreningen. Nåja, vissa antaganden måste göras trots semester. Är man bostadsrättsordförande så är man.
Alltså sitter H i möte och passar på att skriva några rader här.
 
Så äntligen anlände H under gårdagseftermiddagen till skåne och vi stack ner till hamnen i Lomma för att njuta av en glassLomma Glassfabrik. Åh, så härligt att bara sitta och blicka ut över båtarna och vattnen och slicka på en glass medan vi småpratade i kapp om det som hänt sedan sist.
 
Lite senare cyklade vi ner till stranden med en påse rökta räkor, bröd, ost, potatisssallad och en flaska champagne för att fira in semestern med en picknick med utsikt över Lommabukten. Champagne en tisdag. Bara för att vi kan! En flaska champagne - en present från min födelsedag förra sommaren som jag sparat till något speciellt tillfälle. Denna stund räknades definitivt till det.  
Han och jag och sommar och semester!
 
 
Efter picknick blev det kvällsdopp!
 
 
 
 
Med champagne och dopp i det blå är här med sommarlovet insparkat på riktigt.
Dagen i dag är fortfarande oskriven. Solen skiner redan från klarblå himmel och om jag inte tänker fel, tar vi vid där vi slutade och susar om en stund ner mot havet igen.
 
Jag ska suga musten ur denna sommar - det är ett som är säkert.
 
Kram Cecce

     

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben