Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man firat en student!

 
 
 
I fredags lämnade vi skåne för att ta oss till Göteborg. Kusin A tog studenten och skulle firas med släkt och vänner. Emma, jag och Rebecka hamnade till slut efter inköp av examensklänning till Rebecka och några timmars körande (mycket trafik) i stora köket i stora huset på Hisingen i Göteborg och  blev bjudna på en fantastisk buffe a la min syster. Oj, så gott! Studenten himself tog emot iförd studentmössa och glatt leende över att ha fullföljt skolgången och redo för sommar och ledighet. 
 
Nedan lite bilder från dagen:
 
 
 
 
 
Alltid lika kul när kusinerna möts!
 
 
Och vädret kunde vi ju då rakt inte klaga på!
 
 
 
Sötast på festen...yngsta kusinen E.
 
 
 
 Gudomligt god pannacotta!
 
 
Kusindans!
 
 
 
Ännu mer tårta!
 
 
Jag landade hemma sent i går eftermiddag och har sedan dess hängett mig åt hemmafix och att försöka hitta svalka i värmen. Inte så lätt att hitta någon sval plats i hemmasfären då temperaturen söker sig mot trettiogradersstrecket. I dag har jag i alla fall hunnit avklara ett träningspass under de något svalare morgontimmarna, druckit kaffe och samlat ihop mig någorlunda inför resten av dagen. Blir troligen en tur ner mot havet och stranden om en stund.
 
Känns lite ovant att spendera helgen på egen hand utan min H, som denna gång är kvar i Stockholm. Ibland blir det så, även om det under de snart tre år vi hängt i hop bara hänt vid något enstaka tillfälle att vi inte setts över en helg. Men snart är det semester och vi ser fram emot sex veckors ledighet tillsammans. 
 
Rebecka är hos sin pappa, min äldsta Emma plåstrar och sina skoskav efter en natts dansande på sin civilexamensfest i natt. Kvar är jag och två söner - för det mesta osynliga i ytor som inte rör sig kring datorer, arbetsfält och kompisgäng. 
 
Så jag antar söndagsbestyren på egen hand. Ska fånga min egentid. Dingla med benen från en brygga. Söka svalka under en trädkrona. Rulla små köttfärsbiffar. 
Typ så.
 
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Vad mysigt! ☺️