Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man gjort slutet på början!

 
Åh! Vilken härlig dag. Förutom att det är fredag, så har min Emma tagit en efterlängtad kandidatexamen i ekonomi och jag har varit inbjuden till en diplomeringscermoni vid Lunds Universitet idag. Högtidligt och vackert fick Emma tillsammans med sina kursare ta emot blommor och diplom och bjöds därefter på mingel och bubbel.
 
Efteråt var jag och Emmas bror och pappa och käkade lunch tillsammans medans studentflaken med nyblivna studenter fyllde gator och torg i en värme som närmade sig trettiogradersstrecket. En bra dag att ta examen på!
 
Grattis Emma!
 
 
 
 
 
 
Och det är en stolt moder som nu sitter på tåget mot Stockholm och muttrar över en timmes tågförsening och ett wifi som inte fungerar...haha! Nåja - känns ganska poänglöst att gnälla över saker jag ändå inte kan göra något åt. Jag har en fin helg att se fram emot i sol och skärgård tillsammans med min H. En uppladdningshelg inför kommande nästa vecka då skolavslutningarna duggar tätt och en hel del annat ska hinnas med innan ledigheten är här på allvar. Tänker att jag inte ska stressa in i det sista utan försöka njuta varje dag som kommer. Det är trots allt denna tiden, just nu, som är den bästa med en hel sommar att blicka fram emot. Gäller att ta vara på den känslan.
 
Nässjö nästa! Dags att gå och hämta kaffe.
 
Trevlig fredag!
 
Kram Cecce