Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en lösning som passar oss!

 
Det är första dagen i mars och det är torsdag!
 
Det senare innebär att jag om tjugo minuter måste trycka iväg detta inlägg, resa mig från köksstolen och ge mig ut i vinterkylan för att köra till Lunds Centralstation. Så gärna! Tjohoo!
 
Efter snart två och ett halvt års distansförhållande känns det fortfarande pirrigt när jag varannan vecka ska hämta hem denne man och föranleder alltid en viss städning...haha!
Det har sina fördelar att bo vid olika kuster, olika städer och olika hem, och jag tänker ofta på att vi har det så bra, trots alla mil emellan.
Visst kräver det en del tid, pendlingstålamod, planering, pengar och kraft, men fördelarna uppväger. Alternativet finns liksom inte. Inte än ialla fall. Jag har hemmavarande barn att ta ansvar för. Han ett givande arbete att uträtta.
Framtiden vet vi inte så mycket om mer än att vi planerar att hitta ett gemensamt boende i endera stan såsmåningom. Och tills dess fortsätter vi att pendla, planerar och drömmer om vårt framtida boende liv.
Vi ses ju trots allt varje helg och har långledigt tillsammans om jular och somrar och hinner aldrig tröttna på varandra. Det känns altid lite "nytt" när vi ses, men aldrig ovant. 
 
Hur som helst har vi hittat en lösning som passar oss, vilket är det viktigaste!
 
Torsdag alltså. Mot Centralstationen.
 
Kram Cecce
 
 
Y
Kommentar postad
Det finaste jag läst på länge!💕
Längtar!😊
Svar: Kram!!:-)
cecce