Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Tillåt dig att lyckas! Tisdagspepp.

 
I blickfånget: Nedslag i mitt vardagsrum. Lite övermöblerat, men ändå - ett rum att trivas i.
 
Härlig tisdag!!
 
 
Så där mellan vinter och vår och solen lyser från klarblå himmel och värmer upp till en bra bit över nollgradersstrecket. Jag struntar i eventuella isvindar och snöhögar.  Vi befinner oss i vårmånaden mars och allt kan bara bli bättre!
 
Vet inte hur ni fungerar, men jag är av sådan sort så när jag ska göra någonting, blir det gärna allt... eller inget och jag har svårt att nöja mig med något mellanting. Kraven på mig själv blir allt som oftast för stora och tja....det slutar ibland med att jag går och känner mig misslyckad för att jag inte levt upp till mina föresatser. Ett universalt beteende måhända och som jag tror en hel del av er känner igen sig i.
 
Så.
Därför har jag denna gång satt upp ett rimligt mål vad gäller min träningsfrekvens och bestämt mig för ett antal träningstillfällen i veckan som jag är säker på att jag kan lyckas med.
Två gånger i veckan är målet. Två gånger ska jag ta mig ner i träningslokalen för pulshöjande aktivitet. Blir det fler är det såklart en bonus, men två gånger klarar jag, och känslan av misslyckande byts ut till känslan att vara duktig!
 
 
Faktum är att sedan jag sänkte mina träningskrav har det blivit lättare att motivera mig till en halvtimme på träningscyklen med efterföljande styrketräning. Det behöver inte vara mer komplicerat eller långsträckt än så.
 
Tisdagstips alltså:
 
Tillåt dig att lyckas genom att sätta rimliga mål i vardagen.
Sätt mål som gör att du orkar hela vägen. Som skapar lust snarare än förlamning.
Var snäll mot dig själv.
Och går det åt pipan kan man alltid börja om!
 
Hej er. Heja mig. Heja oss.
 
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Vill du läsa om olycklig kärlek? Om texter som gör att man gråter inombords? Kika då in på min blogg.