Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Mitt i livet!

 
 
En bild på mig som Rebecca tog för något år sedan, utanför huset där jag bor. En kväll i maj då jag var i färd med att plocka ljuslila syrener. Denna underbara växt som just nu blommar för fullt.
Älskar doften och jag plocka gärna ett fång och ställer på köksbordet.
 
 
 
 
Jaha. Redan torsdag. Inte mig emot då torsdagar innebär att H är på väg ner till skåne och sammanstrålar med oss någon gång under kvällen.  Tre härliga dygn tillsammans väntar runt hörnet och jag är tacksam för att vårt upplägg med att hålla tågspåret mellan Lund och Stockholm fungerar så pass bra. I snart tre år har vi farit mellan öst och västkust och konstigt nog och krympt avståndet med tålamod och kärlek. Ser dock fram emot en lång sommar på samma ort utan vemodiga avskedshälsningar.
 
Vad mer då?
 
Inte mycket nytt under solen. Vi strävar på mot sommarlov. Avslutar arbeten. Summerar. Planerar avslutningscermonier. Knyter i hop säcken med trötta band och tänker att det ska bli skönt med vila. Vila från varandra. Vila från pedagogiska krumbukter i läromiljö.
 
Och jag fortsätter mitt cyklande till och från arbete. En runda på tre mil om dagen som får mig att känna mig stark och pigg. Det där med att serva kroppen med bra mat och motion känns som en bra sak, allt viktigare med stigande ålder. Och så matar jag mitt intellekt och själsliv med att lyssna på poddar om relationer och hormoner...haha! (Skilsmässopodden, Klimakteriepodden och 4Health med Anna Sparre). Ämnen som berör en mogen kvinna mitt i livet. Ju mer kunskap, desto bättre rustad mot livets prövningar.
 
Kram Cecce