Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Fredagsmood!

 
Karnevalsyra!
 
 
 
Det är svalt och skönt på SJ:s snabbtåg som ska ta mig mot Stockholm. Ögonlocken blir tyngre och tyngre trots påfyllnad av kaffe från den numera välkända grönvita pappersmuggen i mugghållaren bredvid.
Jag har lämnat kollegor och karneval och afterworkstämning och befinner mig i någon slags behaglig fredagmood. Ojoj...vilken härlig fredagseftermiddag det blev, med sol och skratt och vin och musik. Så här borde vi alltid avsluta en arbetsvecka, var det någon klok i sällskapet som yppade mellan ryggfiletuggorna medan karnevalfryntliga ynglingar underhöll med musik som gjorde det stört omöjligt att sitta still i stolen.
 
Skål!
 
 
 
 
 
På vägen mot tåget passade jag på att smita in om galleriet på Lilla Fiskaregatan där min duktiga kusin och vän Annika Jarring har vernissage idag. Lite ledsen över att jag inte hinner att vara med, men glad över att jag hann kika in och säga hej och snabbt beundrahennes fina glasverk.
 
 
 
 
Lovade varandra att försöka hinna ses i sommar. Och i samma stund det sades spred sig den där längtan efter sommarlov med oändligt med tid att spendera tillsammans med de man själv har valt. De man håller högt. De som är själva ryggraden i ens liv. Jaaaa! Snart. Mycket snart.
 
 
Så. Med denna lilla fredagsuppdatering önskar jag er alla en skön helg. Själv kommer jag befinna mig i blå sjöhuset i Svinninge med H och förhoppningsvis en sol sol som bestämt sig för att lysa över viken och trädgården och oss. En badkruka. En badtokig. En ekvation som trots allt går väldigt bra ihop.
 
Nu mina vänner faller jag in i fredagsmjukt tågdunk och lämnar världen en stund. Gääsp!
 
Kram Cecce
Y
Kommentar postad
Sov gott min vän och vakna med ett leende på Sthlms central!
Ha det gott o hälsa!
Kram❣️
Svar: Tack!😊 Det var ungefär så det blev! Nu har jag vaknat med vattnet och skärgården i blickfånget. Härligt! Önskar dig/er en riktigt skön helg😊
Kram!!
cecce