Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Grönt är skönt och vitt ska bli mitt.

 
 
Jag i grönskan på Lunds norra kyrkogårds vackra park där jag brukar spatsera ibland under lunchen. Åh...jag ni ser ju! Skir grönska från topp till tå och solen sticker på vinterblekt skinn. Nästan så man måste värja sig från ljuset som tränger in i varje vrå kroppcell och försöker väcka liv i en lekamen som legat i träda under vintern.
Jag är tröttare än vanligt och somnar när jag kommer hem från jobbet och förskjuter dygnsrytmen på något märkligt sätt. Och så extra lediga dagar på det som gör mig vilsen i rutinerna.
 
Nåja. Jag gläds med våren och sitter just nu på tåget upp till Stockholm. Jag, min numera nästan utslitna svarta rullväska med trasig dragkedja, min kamera och en citronpaj, fint inbäddad i papper på hatthyllan. 
Planen är att jag och H ska ta oss ut till sjöstugan i skärgården. Käka middag med utsikt över viken med morbror och moster. Njuta av en citronpaj med hallon och vispgrädde mellan trädgårdsarbete och skogspromenad i morgon och bara ta det lugnt. Rå om varandra under den utmätta tid som är vår.
 
Men först ska jag fortsätta surfa runt på nätet i tågstolen efter en vit kavaj. Det är vad jag bestämt mig för att jag måste ha denna vår och sommar. En vit kavaj. Gärna med guldknappar och smäcker siluett. Vi fär väl se om jag lyckas hitta någon i rätt prisklass. Tänker att det är ett bra plagg att ha till stundande studentbjudningar, dotterns kandidat examen i ekonomi och andra tillställningar.  Bara att slänga på sig över en klänning eller till ett par byxor, så blir man snygg...haha!
 
Vi börjar där. Med den helg i början på maj i skärgården och jakten på en vit kavaj.
 
Trevlig helg.
 
 
Kram Cecce