Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

I sådant som räknas! Söndagsbrunch på Hotell Scandic Star!

 
Idag har jag träffat Christel och Malin/Fnulan och Cornelia och lilla Elise och vi hade några mysiga timmar på Hotell Scandic Star i Lund. Malin hade bjudit in oss för att avnjuta en faboulöst god och ståtlig brunch!  Ingenting saknades. Vi bjöds på allt ifrån inlagd sill, charketurier, sallader, varmrätter, våfflor, bröd och massor av allehanda rätter, tlll ett helt bord med desserter, frukt, kakor och chokladfontän. 
Åh! Behöver jag säga att jag inte behövt äta mer idag?
 
 
 
 
 
 
Härliga Christel!
 
 
Om jag ska vara ärlig, så inriktade jag mig mest på dessertbordet! Hade kunnat äta ännu mer om inte sällskapet i övrigt hade underhållit mig med berättelser ur livet och allt som hänt sedan sist vi sågs.
 
 
 
 
 
Fina Cornelia, som nu blivit mamma!
 
 
Här står jag och slevar upp favoriten, bärpaj med vaniljsås!
 
bild: Malin
 
 
 
 Dagens sötaste! 
 
Bestämde mig redan när vi några timmar senare, mätta och brunchfryntliga, gav oss hemåt igen att jag skulle komma tillbaka för att avnjuta fler bruncher här på Hotell Scandic.
 
Mat och godsaker i all ära. Det bästa var ändå att få möta mina vänner igen. Få tiden att umgås, att vara nära,  prata här, prata nu och finnas för varandra.
 
Det är sådant som räknas. 
 
 
Dagens brunchgäng!
 
För övrigt har vi haft en fin helg. Jag och H har varit på födelsedagsuppvaktning och ägnade hela lördagen åt att fira en nybliven femtioåring i familjär atmosfär, god mat, tårta och glada möten. Sådant som piggar upp i mörk novembersfär. Och så har jag haft mysigt besök av min vän Mia som lite oplanerat förgyllde fredagsmyset med sin generositet, värme och spännande skildringar ur levnadsloppet.
H har sörjt för övningskörning med sonen (tack!!) och som vanligt funnit till när jag som bäst behöver.
 
En vänskaplig och kärleksfull helg alltså, som onekligen framkallar en känsla av tacksamhet.
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Ja, det var verkligen en härlig brunch! Tänkte på hur mycket barnen också skulle uppskattat den - med våffelstationen och alla tillbehör :-)

Men, precis som du skriver, så var ändå sällskapet det bästa! Tiden gick så fort och vi hade (tydligen!) sååå mycket att prata om , det kändes bara som om vi hann skrapa lite på ytan. Men nu ses vi iaf snart igen :-)

Tack för en fin pratstund!
Kramar
Svar: Tack själv fina! Ser fram emot att träffa dig/er igen<3Kram!!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben