Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Kontrasternas helg och tandvärken som försvann.

 
Här satt jag i fredags med min vän Ann-Louise och insöp fredagsvimlet med god mat och efterrätt på Spago - en italiensk restaurang mitt på Götgatsbacken. Trots att mitt tåg var en och en halv timme försenat och Ann-Lousie fick vänta och ringa resturangen och be dem hålla bordsreservationen, fick vi ställets bästa bord och fantastisk service. Åh, så skönt att få slå sig ner efter en stressig resa i värmen från månniskor och ljus och bara vara närvarande med en fin vän!
 
 
 
Det var ett tag sedan vi sågs och det fanns mycket att prata om mellan tuggorna av risotto och kycklingfile med diverse tillbehör. Känns bra att ha så fina vänner att landa hos och som finns där även om det går lite tid mellan gångerna vi ses.
 
 
Vi skiljdes åt vid Slussen med vars ett t-banetåg. Jag för att bli hämtad några stationer bort av H för gemensam färd ut mot landet och skärgårdshuset.
  
 
Kontrasternas helg. Från stadvimmel i glamourösa kvarter till arbetsläger och lantluft..haha! Nåja, nu bidrog inte undertecknad till så värst mycket i vedklyvningsbranchen. Det fanns andra som räddade vinterns värmeförsörjning på ett alldeles ypperligt sätt.
 
 
 
Det tackar vi för.
Själv ägnade jag mig åt promenad i solskenet och andra mer vilsamma saker.
 
 
En helg går fort och har blivit till vardag och tisdagkväll. Jag bloggar från sängen mellan vakenhet och sovställning och summerar två bra arbetsdagar. Gårdagens bästa var Lisbeths arbete med att fixa mina fransar. Känns alltid bra när det är gjort. Dagens bästa var att min bokade tandläkartid kunde avbokas då min tandvärk försvunnit. Ha! Vad är oddsen på det?? Jag förstår ingenting men det kan tydligen hända enligt tandläkaren. Ingen är mer tacksam än jag. 
 
Nu hopp i säng!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben