Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Berättelsen om oss.

(null)

Sommarsköna!

(null)

Mobilbloggar från stol 19 i vagn 5, på väg norrut mot Stockholm för att sammanstråla med H. Två veckor sedan vi senast sågs då förra helgens sammanvarande brände inne på grund av en inflammerad tand. Således är denna helg en efterlängtad helg! 
En helg vi också firar tre år tillsammans.
Bildkollaget ovan består av de första bilderna tagna på oss. De två bilderna till vänster, tagna innan och under en födelsedagsfest för en gemensam vän. Året var 2013 och vi kände inte varandra men hade ett synnerligen trevligt första möte vid långbordet i havet bland en massa annat folk. Ärligt talat kommer jag inte ihåg så mycket från festen då uppmärksamheten helt och hållet riktades mot den solbrända mörka mannen i vit kostym som jag hade framför mig...haha! Och som jag smygfotade nervöst från ett hörn i trädgårdstältet. Resultatet blev en suddig historia, väl gömd i bildarkivet under följande år, och som jag hade svårt att släppa taget om. 
För att göra en lång historia kort, dröjde det två år innan vi sammanstrålade igen. Då på en restaurang på Söder en höstkväll i oktober. En kväll som vände upp och ner på det mesta och som från den kvällen innebar resor med SJ:s snabbtåg varenda helg, mellan Stockholm och Lund.
En ganska märklig historia som fortlever än , här i detta nu. Livet tar sina outgrundliga vägar ibland.
Hursomhelst. Tiden går fort när man har roligt! Svårt att förstå att det har gått hela tre år sedan den där kvällen och fem år sedan vi sågs första gången!

Helgen och livet firar vi på bästa sätt - i blå huset vid vattnet i skärgården.  En plats på jorden  där vi trivs som allra bäst.  
Med två timmar kvar skänker jag en tacksamhetens tanke till barnen där hemma som står ut med  mitt farande tvärs över landet. Att ekvationen  familj går ihop. Att H orkar med. Att tiden  är med oss. 

Kram Cecce
Eva N
Kommentar postad
Vilken fantastisk kärlekssaga! Jag blir alldeles varm i hjärtat av att läsa.
Svar: Tack Eva💕 Hoppas du har en fin helg.
Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben