Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Höstyra.

 
En av mina favoritbilder på mig i höstlöven i Oskarshamn. Trots att det var några år sedan den togs håller den än och summerar ganska bra mitt förhållande till årstiden. Älskar hösten!
 
Och det blev måndag med besked. Tisdag likaså. Vardagen rullar på i snabbt tempo och jag yrar runt i rutiner och sysslor och försöker hålla huvudet på skaft.
Lyckas sådär.
Idag glömde jag sminka mig...haha! Händer typ aldrig men i morse upptäckte jag det för sent för att hinna åtgärda. Kollegan var snäll och tyckte jag var lika fin utan och faktum var att jag glömde bort det ganska snabbt. Värre kunde det gått när jag ramlade in genom ytterdörren här hemma vid ett sent 18.30, efter arbete och inköpsrundor på olika ställen. Tog fokus på dottern som varit hemma från skolan hela dagen på grund av förkylning och glömde resten. En pasta - carbonara - middag senare hittade sonen kvarglömda påsar och bilnycklar utanför ytterdörren. Varsågod! Bara att grabba och ta, för den som hade vägarna förbi. Suck....! Som sonen så finurligt sa: Lilla mamma, vad ska det bli av dig när du blir stor?
Ja, inte lär det bli ordningsvakt i alla fall.
 
I morgon fyller min yngsta dotter, min docka och prinsessa - tretton år. Tretton!! När hände det?
Således har jag ägnat kvällen åt att baka en tårta gjord på browniebotten och hallonpannacotta. Här ska firas minsann. Således ringer klockan lite extra tidigt i morgonbitti och ja må hon leva kommer ljuda i gryningstimman. Bäst att vara redo.
 
Kram
Cecce
Kommentar postad
då är det väl tur att barnen håller koll på dig ;)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben