Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Tvåhundrafemtiotre tågresor senare.

 
 
Hösten är onekligen här.
Vindarna är starka och regnet piskar kallt i kväll. Cykelturerna till jobb känns inte alls lika lockande och det letats höstjackor i garderoberna här hemma.
Däremellan skiner solen på färgskiftande löv och ger naturen sådant där härligt lyster är signifikant med min favoritårstid. Hösten.
 
 
 
 
 
 
I går eftermiddag åkte jag med mina två hemmavarande ynglingar till Malmö för att hämta upp min äldsta dotter Emsen. Vi skulle bjuda min systerson som nyss fyllt nio på bio. Tre kusiner samlades således på Hemmakväll för att fylla påsarna med godsaker innan Superhjätlarna2 rullades upp på bioduken. Själv agerade jag chaufför och slog mig ner vid uppdukat middagsbord hemma hos syster och svåger mellan turerna. En mysig måndagskväll som slutade för sent för uppdatering i min digitala dagbok.
 
Blev i morse påmind av facebooks minnesbank (tack för det) att det i dag är tre år sedan jag och H möttes på Faros restaurang på Söder i Stockholm. Tre år!! Tvåhundrafemtiotre tågresor senare mellan Lund och Sockholm känns det fortfarande lika roligt, fantastiskt och värt varenda uppoffring helgresande. Framför allt spännande med allt det som ligger framför. Ser fram emot alla kommande år tillsammans.
Ikväll blir det dock inte så mycket firande. H sitter på sitt håll med siffror och exelark och jag roar mig med tvätthögar och annat löst liggande göra.
Firandet sparar vi till helgen då vi sammanstrålar i lilla blå huset vid viken i skärgården.
 
En vanlig tisdag i oktober men en viktig dag för oss. Leve åren som gått och leve åren som kommer.
Hurra!!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Vilken trevlig blogg! Igår tror jag att det blev sista cykelturen för i år till jobb. Idag har det varit riktigt ruskigt och viner blåsten utanför.

Kram Kajsa
Svar: Hej Kajsa!Tack för din kommentar! Skönt att höra att det är fler än jag som böjer sig för regn och blåst. Hoppas att komma igång med cyklingen igen till våren. Får bli träningscykeln så länge. Kram Cecce
cecce
Eva N
Kommentar postad
Grattis till era 3 år tillsammans!
Svar: Tack Eva!:-)Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben