Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

I kalas och röra.

 
Bilder från helgen då vi firade min systerdotter och syster som fyllt år. Även min far som fyllt 75 fick present och fick sin beskärda del av kakan, då vi inte var hemma då han fyllde år.
Min systerdotter Matilde hade bakat vegansk tårta, och min syster en frusen cheeseckake. Båda supergoda.
En trevlig söndag på alla sätt och vis alltså.
 
 
 
 
 
Och tiden rusar som vanligt iväg i arbete och bestyr. Mitt hem befinner sig i förskräcklig röra då den utflyttade sonens gamla rum, nu är färdigmålat och lillasyster gjort sig redo för att flytta in. Äntligen. Det har tjatats och längtats efter det stooora rummet. Allsköns prylar och pinaler (och det är många) börjar sakteliga få sin plats. 
 
Eller...tja...en hel del saker hamnar på andra platser i boet. Saker som helt plötsligt inte är gångbara i ett modernt tonårsrum, enligt dottern. Det ska helst inte innehålla några prylar alls,verkar det som!?
Således har jag nu pinaler i vardagsrum och hall som ska lämnas vidare, magasineras eller slängas. Gissa vems uppgift det kommer att bli...haha!
 
Nåväl. Skönt att vi kommit så hår långt. Att byta rum har sina fördelar, då det är ett bra tillfälle att röja.
 
Idag fortsätter röjningsarbetet när arbetsdagen på sjukhusskolan är slut och jag cyklat de en och en halv milen hem. Är sjukt stolt över att jag fortfarande håller i mina föresatser att cykla till arbetet. Vi får se hur länge vädret tillåter, men idag skiner solen och temperaturen närmar sig sommar. 
 
Fint som snus.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben