Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Kalasgott, grönt slime och förbättrad kondis.

 
Fortsätter med helgens bildskörd. 
Söndag. 
Födelsedagskalas och familjefest.
 
En härlig tillställning hemma hos min syster och svåger: Min gudson och systerson fyller nio år och hela världen består av grönt slime...haha! Nåja nästan i alla fall. Glitterlim, kläder och en och annan bok om rymden ryms också in bland önskade presenter och glädjeyra.
Vi gäster, blev bjudna på fantastisk italiensk buffe och tårta med vaniljpannacotta (hur god?) och chokladkaka. Ingen gick hungrig ifrån det bordet. Jag lovar.
 
 
 
Kan det vara slime i paketet??
 
 
 
God pastasallad....en i raden av många italienska rätter. 
 
 
 
Mor och son....
 
 
 
...och far och son och en hel drös konfetti!
 
Tack för ett roligt kalas.
 
Och nu har det hunnit bli tisdagkväll och ögonen går i kors av hösttrötthet. Cyklade till jobb i morse trots att regndroppar mötte kall cykelbana och vinden inte var så där ljum och skön som vi vant oss vid de senaste veckorna. Konstaterade att det börjar bli hög tid för varmare cykleklädsel om jag ska fortsätta med transporten till jobb på min gröna Kronancykel.
Konstaterade också - glädjande nog - att min kondition förbättrats avsevärt. Gjorde upptäckten då jag besökte vår lilla träningslokal som bostadsrättsföreningen tillhandahåller under gårdagskvällen. Fick dubblera träningstiden på crosstrainern tillika öka motståndet för att få önskad effekt. Tack för det! Några veckors cykling har lönat sig minsann.
 
Annars inte mycket nytt att förtälja så här långt in i veckan. Någon i min närhet mår för tillfället inte bra och tiden utöver det vardagliga går åt till att finnas tillhands, lyssna och försöka förstå.
Inget som inte kan få en lösning, men tufft ändå.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben