Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man känner sig rik.

 
En lördagsuppdateringen från mig, vilket får ses som något ovanligt.
Kan bero på att just denna lördag ser annorlunda ut från de lördagar jag brukar vakna upp till. Först och främst har jag besök av äldsta sonen som anlände från Jönköping under gårdagskvällen för att fira födelsedag och helg på hemmaplan. För det andra missade H täget mot skåne i går eftermiddag på grund av en inflammerad tand som i sin tur ledde till ett akut besök på folktandvården. Låång väntetid ledde till missat tåg. Suck....trist!
Således både positivt och negativt en födelsedagslördag som denna.
 
I går kväll firade vi E som fyller tjugotvå med att besöka min svågers restaurang i Malmö. Di Penco! Vi åt den godaste pizzan, och den godaste raviolin med salcicca och salviasmör och födelsedagsbarnet bjöds på tiramisu till efterrätt. Härligt att få sitta tillsammans med alla mina fyra skatter. Inte så ofta det händer nu förtiden men desto trevligare när det händer. Den enda som saknades var H, som skulle anslutit skaran om det inte vore för behovet av en lagad tand.
 
 
 
 
Mina två yngsta med italienske svågern...som såg till att upplevelsen blev något extra. 
 
 
I dag väntar fortsatt kalasande för sonen. Prinsesstårtor står redo i kylen. Nåja.,, nästan i alla fall. Det finns marsipan att färga och kavla innan härligheten är redo att ätas. Har förberett en mjölkfri prinsesstårta och en "vanlig" eftersom det finns allergiker i familjen. Förhoppningsvis hinner jag baka en och annan kaka också, men får se vart saker och ting bär mig. Veckan som gått har varit en aning krokig både fysiskt och psykiskt så stress undanbedes vänligt men bestämt.
 
Hoppas ni får en underbar helg!
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Maten ser väldigt smarrig ut! =)
Vad jobbigt att ni alla inte kunde vara med och fira. Men ont i tanden är alltid besvärligt.. :/

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben