Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Rebecca har ordet.

 
Hallå där! Rebecca här. 
 
Nu sitter ni säkert där hemma och undrar vad i hela friden Cecces dotter gör på hennes blogg. Jo.Jag tänkte att jag skulle liva upp stämningen lite med ett annat perspektiv på mammas tråkiga liv. Ojdå. Jag skulle nog inte skrivit sådär! Mamma kommer troligen redigera bort en hel del! Men... Jag satt här om dagen och skrollande igenom lite äldre tider på denna blogg då jag insåg att mamma skrev mycket bättre förr. Vilket i och för sig inte är så konstigt. Då hon har ganska fullt upp med en riktigt jobbig dotter hehe (jag) och en son som för min del bara är för mycket. Så jag kom upp med en idé medans mamma satt med sin nyinköpta trisslott som hon längtat hela dagen på för att få skrapa. (Hon hittade den i sin väska när hon kom hem från jobbet. Hehe. Jag ville bara göra det lite spännande) Jag berättade hela idén om att jag skulle få skriva ett inlägg lite då och då. Hon sa självklart ja då jag nu sitter och skriver detta. Men jag tror inte hon vet vad hon har gett sig in på. Men tillbaka till trisslotten. Hon fick inget, tyvärr. 
 
Mamma: Tänk om man skulle ha vunnit!
 
Jag avbröt henna snabbt för jag visste vad hon skulle säga här näst.
 
Rebecca (jag) :Säg inte att du skulla betalat av skulder för det är inte roligt! Vinner man så ska man göra något roligt för pengarna.
 
Mamma: Men det blir roligt om man betalar av skulder! 
 
Det hela slutade med en suck från min sida! Vad skulle hon ha gjort utan mig? Antagligen levt utan att ha gjort något roligt iallafall. Men hörrni! Nu börjar jag bli lite trött så nu måste jag gå och lägga mig! Men va inte oroliga. Det kommer mer från mig om ni gillar detta koncept!
 
Kram från mig
Eva N
Kommentar postad
Hej Rebecca! Så kul att du vill gästblogga :-)
Jag har följt din mamma här i flera år nu och hon tar fantastiska bilder!!
Y
Kommentar postad
Hej Rebecca!
Så kul att läsa ditt inlägg! Bra jobbat! Är du kanske en framtida bloggerska?
Kram Yvonne

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben