Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

I stormens efterdyningar.

 
Två bilder från gårdagen då stormen rev som bäst.
Sommarens badbrygga var helt plötsligt inte så inbjudande...
 
 
Vinden har lagt sig igen som tur är och vi har vad jag förstår ändå varit ganska förskonade från naturens krafter denna gången. 
 
Jullovet flyter tvärtom på i ganska behagligt gemak. Vi tänjer på sovmorgnarna och äter frukost vid lunch och lunch vid middagstid och jag tänker att det är allt för väl att vi inte har jullov hela året. Mina kära ungdomar...tillika Sveriges framtid är inte mycket bättre de...haha! Trots att boet är till bredden fyllt ser jag inte så mycket av dem då de mest håller sig inne på sina rum. Förutom på åtgången i kylskåpet då. Och på tvätthögen som växer i kapp med matkontot. 
 
Idag har H och jag varit i Malmö för att få en dragkrok monterad på vår bil och passade på att besöka Ikea under tiden för montaget. Lyckades komma därifrån med hedern i behåll (läs: en stekpanna, ett duschdraperi och några glödlampor). Tackar för det.
 
Dagens bästa, eller kvällens rättare sagt - var ändå H:s övningskörning med mellansonen i januarimörkret.
Vet inte vem som är mest tacksam - jag eller sonen? Skulle tro att vi är rörande överens om att körkortet känns sååå mycket närmare med H brevid förarstolen än undertecknad.
Det är de små tjänsterna som gör det. Det är jag säker på.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Otroligt vackra bilder! God fortsättning <3
Kommentar postad
Grymma bilder 😍

https://nouw.com/pillaan

❄️ saker jag vill göra innan jag dör
❄️ hade ni nyårslöften? Jag hade bara några mål

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben