Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man vinner i kanelbulledesign!

 
I lördags firade kanelbullens dagKulturen i Lund! Tyvärr hade jag som bekant inte möjlighet att vara med på festligheterna, men deltog i en tävling i kanelbulledesign som Hembakningsrådet anordnande i samband med firandet! Hembakningsrådet instiftade kanelbullensdag 1999 för att fira sitt 40-årsjubileum, och kanelbullens dag firar alltså i år sin 15-årsdag! Tävlingen gick ut på att baka, fotografera och berätta om sin egendesignade kanelbulle och jag skickade in mitt bidrag med bullar på pinne - bullpops!
 
Och: Jag vann!! Hurra!! Tusen tack!!
 
Eftersom jag inte var på plats skickade jag Emma, min äldsta dotter, som fick ta emot pris och diplom, Har tidigare berättat att jag tog dessa bull-pops med till min systerdotters femårskalas. Lille A som annars inte äter kakor mumsade friskt i sig både en och två. Kul!
 
 
 
Ett kul och annorlunda sätt att servera kanelbullar. Om man vill kan man piffa upp dem ytterligare med färgat pärlsocker! 
 
Nu är jag återinstallerad hemma igen tillsammans med barnen (borta bra men hemma bäst) och ser fram emot en ny arbetsvecka. Nya utmaningar väntar i form av en bakkurs på Solhaga Stenugnsbageri och även ett evenemang i Malmö anordnat av Spot and Tell. Sist men inte minst har vi en åttaåring i huset som fyller nio som såklart ska firas. Inte att förglömmas. Schwarzwaldtårta är beställd liksom diverse saker ur önskehögen. Hoppas kunna tillfredsställa en del av det förväntade i alla fall. 
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Grattis vad kul o vilket smart sätt att servera en kanelbulle på. Du är så otroligt duktig, du borde verkligen vara med i Hela Sverige bakar. Kramisar Tina
Kommentar postad
kul grej o grattis till vinsten
Kommentar postad
STORT GRATTIS!!!

Vilken smart ide bulle på pinne :-P

Ha en finfin dag!
kram
Kommentar postad
Så skoj!!!! En kul idé som jag ska försöka mig på fast med lussebulle variant till barnens adventsfika tror jag - tack för inspiration! KRAM
Kommentar postad
Grattis! Kul att du vann med din idé!
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben