Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

I det nya!

 
Har ju lovat er att visa före och efter bilder av mitt kök. Så här kommer en kavalkad. Från det gamla till det nya. Och jag är så nöjd med min makeover i allt från färgval till lösningar. Vad gäller det senare är det inga större förändringar mer än att skåpen numera går ända upp till taket (alltså inga samla-damm-utrymme), att en kyl/frys sektion bytts ut mot förlängd bänkskiva till förmån för rymd och arbetsyta. Kökssoffan sår numera i väntan på transportering på balkongen. Ett val som inte var helt enkelt, men efter övervägande så åkte den ut. Mindre sommarstuga. Mer rymd. 

 
Gammalt och uttjänt.
 
Nytt och dugligt.
 
Valde att ha en öppen hylla ovanför diskbänken, dels för att sätta lite sprätt i allt det vita, dels av praktiska.
 
 
 Kaffekokare från Bodum.
 
 
Vad annars denna söndag?
 
Är så nöjd när jag inte tar den lätta vägen. Som i kväll då jag med slö kropp och simmig hjärna ville sjunka ner i soffan efter varm simhall men krängde på mig träningsstassen och begav mig iväg till bostadsrättsföreningens lilla gym i stället. Blir så stolt över mig själv när jag gör sådana saker.  
 
Och så har jag gått runt med svart sopsäck hängandes på armen och tömt Lillans rum på urväxta leksaker. Små mini-hello-kitty. Stora pusselbitar. Söndriga gosedjur. Osv. Osv. Också befriande.
Sen har jag varit med tonårsdottern och beställt den nya iPhone 5. Fina grejer ska hon ha numera.
 
Nu suger jag ut det sista ur helgen-som-gick-alldeles-för fort och lugnar mig med att det snart kommer en ny. 
 
Längtar redan.
 
Kram Cecce
 
 
 
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben