Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man visar resultatet - Candybuffet!

 
 
Jag har så mycket för mig hela tiden och just nu känns det som om bloggandet får stå tillbaka en del. Det är mycket som ska hinnas med en liten onsdag. Storhandling, ärenden, dansträning, fotoredigering och matlagning har rymts in på några timmar efter arbetsdagens slut. En arbestdag som innefattade en god lunch i en soldränkt stad med mina fina kollegor. Ljuvligt!!
Som sagt. Bloggandet inskränker sig i kväll i en alldeles för sen kvällstimmer till några snabba bilder från dessertbordet på bröllopet i lördags.
I detta inläggeet berättar jag om när Erika, Johanna, Carina och jag samlades en kväll i förra veckan för att baka och förbereda lördagens godsaker. Och så här blev resultatet till slut!
 
 
 
 
 
Inte pjåkigt alls! Goda små munsbitar i pastelliga färger och ingen av gästerna klagade...ha ha. Nej, det blev tvårtom mycket uppskattat och jag tror att alla inblandade blev nöjda. Ett fantastiskt roligt bakuppdrag som jag gärna gör om när tillfälle ges!
 
I morgon ringer klockan vid ett tidigt klockan sex och det är dags för en ny spännande dag. Jag ska bland annat packa väskorna för att bege mig till Stockholm i helgen. Ska bli så skönt att luta sig tillbaka i tågsätet och bara åka med hela vägen till storstan, pulsen, butikerna, tunnelbanan, cafeerna och inte minst till fina Ann-Louise som väntar på restaurangen där vi bokat bord. Och så ska jag hälsa på hos moster och morbror och bo i strandhuset med hisnande vyer över skärgård och vattendrag, Något att se fram emot!!
 
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben