Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Höstlovsbestyr.

 
 
 
 
 
Bilder ur naturen tagna i veckan. Vacker höst, och som min äldsta Emma sa, när vi tog en promenad tillsammans i går - det känns nästan som vår.
Vädret har visat sig från sin allra bästa sida och sannerligen gett höstlovet en extra dimension.
 
Lovet så här långt har varit underbart. Inte bara vädermässigt utan jag har hunnit landa i hemmet och fått gjort en del. Struntat i annat. Det är så lätt att bara rusa på och tänka att man ska hinna med att pressa ut så mycket ur ledighetsdagarna. 
Jag har i alla fall varit hos frisören. Check på den. Inte en dag försent och jag klippte mig för hela pengen...haha! Nåväl. Det blev ganska mycket kortare än vad jag tänkt mig och det kommer ta ett tag innan jag känner mig nöjd. Håret är alltid en känslig historia.
 
 
Nyklippt!
 
Och. Äntligen.
Nu är jag med dator igen och jag gläds åt att kunna skriva detta inlägg på min "nya" Macbook Air. Jag lyckades övertala mellansonen att sälja sin till mig, eftersom han ändå inte använde den. 
Efter förhandlingar tog jag över datorn i måndags och ingen är nöjdare än jag.
Har dessutom fått en ny arbetsdator as well. Dubbelt upp alltså.
Använder ju min privata dator mest till bildhantering och i det fallet tycker jag Mac är att föredra framför PC. Synd att de är så gräsligt dyra bara.
 
I tisdags förärades vi med storasyster Emmas närvaro vid middagsbordet och det var bara äldsta sonen som fattades för att barnaskaran skulle vara komplett. Det är alltid lika mysigt när de utflyttade kommer hem. Det är då jag mår som bäst. 
Däremot blev vår planerade Greys Anathomy-afton inte riktigt som vi tänkt då säsong 15 inte gick att finna någonstans mer än på Viaplay, där de inte behagade släppa säsongen förrän på tisdag nästa vecka. Således började vi om från början. Säsong ett. Avsnitt ett.
Det var trots allt några år sedan vi började kolla serien, då med nyinköpta dvd-boxar. Helt plötsligt kändes allt "nytt" igen och jag blev lika fast som första gången. 
 
 
 
Var upp klockan 04.00 i morse för att köra mellansonen klockan 04.45 till Lund för första tåget upp till Stockholm. Hann precis ta mig hem för att ta vändande buss tillbaka för att själv hinna med Stockholmståget någon timme senare. Alltför tidig lovmorgon om ni frågar mig.
Men allt gick bra och sonen sitter nu på Arlanda i väntan på vidare färd mot Västerbotten och Skellefteå. Utan vinterkängor. Utan vantar och mössa. Förlåt mig, men det kommer bli en härlig upplevelse..haha! 
 
Själv står jag stilla på spåret.Olycka på Södra Station så det lär dröja ett tag till innan jag andas välkänd Stockholm Central.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben