Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man firar med kräftor och en klunga barn.

 
I går gick dagen åt till att förbereda kvällens lilla kräftkalas.
Rebecca vek de finaste fjärilar av randiga servetter...
 
 
Hon är så pysslig, min yngsta.
 
 
 
Visst blev de fina?
 
 
 
Själv ägnade jag mig åt att göra ingefärsparfait med björnbärssås och göra grönsakspajer. En mjölkfri och en glutenfri med ost. Och så en massa tillbehör som ska till, när man käkar kräftor.
 
 
 
 
Det är inte så ofta jag lyckas samla alla mina ynglingar, men igår kväll rymdes alla fyra kring bordet i köket. Ingen är lyckligare än jag!
 
 
Han som snart är arton.
 
 
Och så de över tjugo. Syskonkärlek.
 
 
Jag paket...
 
 
 
...som innehöll favoritparfymen från Ralph Lauren!
 
 
Emma hade åkt till saluhallen i Malmö och köpt chokladpraliner från favoriten Choccolatte! Bästa pralinerna som finns! Tack!!
 
H kom hem från stranden med den största och vackraste buketten med strandblomster som stoltserar ute på balkongen. Har dock ingen bild på den men det kanske kan komma. Tack igen.
 
 
Ingefärsparfait med karamelliserade björnbär och basilika fick avsluta kvällen! På bilden - en mjölkfri variant, men gjorde även en "vanlig". Det går alldeles utmärkt att göra parfait på soyagrädde i stället för vanlig vispgrädde. Nästan lika gott.
 
En riktigt rolig, mysig och god kväll som fortsatte in i skymningsmörker och befriande åskregn!
Nästa vecka skiljs våra vägar åt för olika görande och semesteraktiviteter. Någon ska till Spanien. Några till Stockholm. Någon ska hålla ställningarna i arbete. Någon till sin pappa.
Klungan sprider ut sig. Vi med olika efternamn men ihoplimmade genom livets strapatser.
Barnen mår bra. Jag mår bra -en stolt moder på ena sidan köksbordet, bland kräftor och ingefärsparfait och en och annan brödsmula.
 
Hej söndag. Ännu en vacker dag väntar.
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben