Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man måste nypa sig i armen.

 
Det har hunnit bli onsdagsmorgon och jag sitter ensam i köket med en kopp kaffe och äter finncrisp med ost och hemkokt klarbärssylt. Klart njutbart då tystnaden från sovande barn ligger mjukt i rummen och kombinationen av just knaprig crisp, nötig ost och syrlig sylt har kommit bli denna sommars stående morgonmat. Gott i dubbel bemärkelse alltså.
 
Och så passar jag på att visa bilder från magiska sommarkvällar då vattnet är ljumt (nåja...kanske en överdrift, men nästan i alla fall), solens negång bildar fantastiska ljusspel på himlen och man liksom bara vill nypa sig i armen för att allt det vackra i natur och liv inte ska vara en dröm. Delad lycka. Sammansvurna upplevelser. Oändlig tacksamhet.
 
 
 
 
 
 Månsken över skärgårdsviken.
 
Nu väntar jag på att H återigen ska ansluta sig till oss övriga efter en arbetsdagar hos brodern i Broby. Idag ska vi tillsammans med mina yngre i barnaskaran, Isak och Rebecca, åka till min syster och svåger i Göteborg för att utforska väskusten och härja med kusinerna. Två stopp kommer att göras längs E:6-an. Ett för att leverera kakburkar med glutenfria syltgrottor och chokladcookies (klicka på länken så kommer ni till receptet) och en glutenfri rabarberkaka som jag bakade i värmen i går (phu....att baka under rötmånaden kan gå lite hur som helst). Ett annat stopp för att hälsa på min fd arbetskollega Yvonne och hennes make och familj i Skummeslöv för en efterlängtad stund med fika, bad och prat!
Det blir en kul och spännande dag.
Men först ska här packas! Känns som om jag gjort det förr denna sommar.....haha! Ett kärt besvär dock.
 
Må så gott i sommarvärmen!
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben