Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Energiboostande!

 
 
Lördagen har nyss passerat lunch och jag stassar fortafarande fram i pyamasbyxor och yllekofta och njuter av att  dricka kaffe, plocka i pappershögar och ladda för dagens hemmafix. Adventsstjärnor och ljusstakar och andra adventsprylar ligger i förrådet och väntar på att få sin plats i fönster och karmar. Och så ska jag bege mig ut för att fylla på kyl och frys innan köttfärspajen ska tillagas inför kvällens kalasande.
Mys.
 
 
 
På tal om film visar jag bilder från gårdagskvällen som slutade på Pronto vid Lilla Torg i Malmö, där jag och kusinen avslutade vår biokväll. Har ni vägarna förbi bara måste ni testa deras cheesecake! Ujuj...så gott. Saffranspajen med äpplen var sannerligen ingen dum historia den heller.
 
Annars en trevlig kväll med kusinen. Alltifrån butiksspaning (Önskas nya butik på Caroli City) till småprat och räkmackor och skålandeLaGrappa till smågodis och biomys (Återträffen). Innan bion, i väntan på kusinen hamnade jag helt plötsligt i Body Shops sminkstol och blev sminkad på ett helt nytt sätt med en massa bra tips av butikstjejen. Tyvärr fick jag rusa i väg efter eyeliner och guldig ögonskugga annars hade det blivit både rött läppstift och glitterspray i håret. I alla fall fick jag nya produkter på julklappslistan innan jag sprang ut i regnet och kusinen.
 
En energiboostande kväll. Helt klart!
 
Nu är det dags att hoppa i jeans och anständig tröja och bege mig ut i matvaruhuset.
 
Kram Cecce
 
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben