Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Dagens bästa!

 
Idag slog kollegan Lisbeth och jag på stort och lunchade på Grand Hotel i Lund. Dagens bästa var utan tvekan räksmörgåsen som inmundigades i julpyntad sal mellan fortbildningstimmarna på anrika AF-borgen. En intressant och lärorik dag med en hel del inspiration i vårt fortsatta arbete. Det tackar vi för.
 
Kan inte riktigt förstå att det är knappt tre veckor kvar innan vi går på lov och julen tar vid. Känner mig inte helt i fas med klädda julgranar och blommande amaryllis, men förmodar att julstämningen infinner sig vad det lider. Jag har fullt upp med vardagsbestyr och vara en stabil moder som inte håller på att oroa mig för sådant jag ändå inte kan göra något åt. En moders lott förmodar jag, men ändå. 
 
Fick ett oväntat besked i kväll om att äldsta sonen kommer hem från Jönköping i helgen. En kort visit men nog så välkommen. Det var några månader sedan vi sågs sist, så det ska bli mysigt. 
Helgen för övrigt kommer att bestå av julmarknad och födelsedagsfirande på hemmaplan. Det som egentligen skulle bli en stockholmshelg blir en skånehelg. Således möter jag H i morgonkväll på Lunds centralstation och förundras över att det redan gått en vecka sedan vi skiljdes åt!
 
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben