Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man haft en lyxlunch.

 
 
Fredagslyx på hög nivå när mannen tar mig på lunchdate i Malmö på restaurang Johan P och bjuder mig på lunch. Krämig fisk- och skaldjurssoppa och hummer inmundigades medan blött  januariregn föll från gråsörjig himmel utanför.  Vad gör man inte för att pigga upp sig i en vintermånad som aldrig verkar ta slut. 
Men nu - äntligen går vi in i februari och vädrar ljuset igen.
En värdigt avslut och en fin början på en ny månad.
 
 
 
 
 
Håkan anlände skåne redan i går kväll då han hade en jobbintervju i Malmö idag. Ibland löser det sig bra och jag är nöjd med att få en dag extra tillsammans. Helgen känns något längre helt plötsligt.
Efter en fin lunch och sedemera middag i ett något enklare hemma-kök med kycklingben och varm quinoasalld med hemmagjord aioli har vi nu hamnat i var sin hörna i soffan. Han med jobbdatorn och jag med bloggdatorn i någon slags fredagskoma. Underbart!!
 
 
Veckan har för övrigt förflutit som den ska. I mörka morgnar. Med språngmarscher till bussen i eftermiddagsrusning. Med besök hos Mona i Lund och ansiktspeeling och prat. I timslånga telefonsamtal med väninnor och livets vedermödor. Med livgivande tonårsberättelser vid kvällupplyst köksbord. På crosstrainern med motvilligt trampande medan avsnitt av Greys Anathomty svettats i kapp med utövaren. Ungefär så.
 
Så tack för veckan och välkommen februari. 
Nu ska jag fortsätta landa mjukt i soffan. Äta glass. Drömma om sovmorgon.
 
Kram Cecce 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben