Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Med julkänsla I en rödprickig klänning.

 
Kikar in här vid ett sent klockan 23 efter en intensiv men ändå skön första advents helg. En helg då jag inte hunnit sitta ner bakom datorskärmen en endaste sekund, till förmån för kafe, julmarknad, servering, Helsingborgsvistelse, umgänge med en betydelsefull vän, restaurangbesök, julskyltning och en del annat. 
Och nu river stormen i natten och jag tänker att jag har det bra som får njuta av värmen inomhus. Huva! Naturens krafter är mäktiga!
 
Har tyvärr råkat glömma kameran i min utlånade bil, så bilderna från i lördags då jag stod bakom detta kakfyllda bord och sålde kakor på julmarkanden på Åsljungagården får vänta. Två bilder som hamnade i mobilens bildarkiv och som jag visat på instagram får tjänstgöra som bevis så länge. Åh, vad jag saknat kafelivet! Det kändes väldigt "hemma" där bland kakfaten och i min prickiga klänning med vita förkläde. Tror minsann jag måste ställa till med ett kaffekalas snart! Samtidigt har det varit skönt att få vila lite från hysteriskt bakande och kraven på att producera fram kakor. Dubbla känslor alltså. 
 
 
Men lördagens julmarknad var trevlig om än fartfylld och julkänslan spred sig mellan Åsljungasjö och mangårdsbyggnad i takt med att trängseln kring kafeborden ökade, värmen från stearinljusen spred sig in i varenda vrå och kaffekoppsklirrets välbekanta ljud ekade mellan kaktuggorna.
 
Resten av helgen behåller jag  för mig själv och kostar på mig att vara lite hemlighetsfull så där. Tids nog ska jag berätta. Hursom helst en minnesvärd första adventshelg som jag avslutar med lyssna på dånet från kraftiga vindar i novembernatten. 
 
Hoppas ni alla haft en riktigt fin helg. 
 
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben