Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man får både hiss och diss.

 
Frukostbilder från helgen som gick. Härliga helgfrukost! Man kan sitta hur länge man vill och gosa in sig i ledighet och kaffe och stressfria morgontimmar. I lördags bakade jag scones efter önskemål från barnaskaran. Och visst är det gott med varma, nybakade scones med smör som smälter in i brödkråmet.  Yngsta dottern klämde ur sig mellan tuggorna - mamma, jag skulle inte kunna leva utan dina scones! Bättre frukostbetyg kan man väl knappast få?
 
 
 
Bakade även  nyttigare variant - fröbullar med morötter. Det går att baka gott även utan vetemjöl! Ska delge er receptet i ett senare inlägg!
 
 
 
Samma dotter som hyllade sin mammas scones deklarerade häromdagen högt och ljudligt i trapphuset till snälla granntanten, som haft sonen till att tvätta hennes fönster att: Mamma har inte tvättat fönsterna på två år! (tja....vad säger man till det?). Mindre smickrande.
Idag har jag således tvättat fönster. Trots hällande regn, men trots allt med gott resultat. Och tur var väl det..ha ha!
 
Vad mer idag då?
Inte så värst mycket. Lillan är fortfarande genomförkyld och håller mig vaken om nätterna med en ihållande hosta. Stackare! Jag själv försöker avhålla mig från onyttigheter och äta sundare mat, gå promenader och hitta balansen mellan sömn, arbete och aktiviteter. Inget nytt alltså. Tycker i alla fall att mina ansträngningar leder till något bättre och att jag börjat landa i höstterminen efter sommarens arbete på kafeet. Lusten att börja sätta igång med nya projekt börjar infinna sig så smått vilket får ses som ettgott tecken på återhämtande. Nu ska jag dock först koncentrera mig på ett förestående bröllop med dessertbord och fotografering innan jag riktar blicken mot nya projekt.
 
Kram Cecce
 
 
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben