Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vårligt lack i annorlunda Valborgsafton.

 
Mitt favoritnackellack just nu:
 
Rosa nagellack från Nails. inc i färgen Blossom Kisses. Blir så glad av färgen och lyser upp så här i vårtider. Både jag och Rebecca använder den flitigt.
Vanligtvis är jag ingen storanvändare av nagellack utan använder mset i perioder. Min dröm är att ha så där fina naglar som en del lyckas med. För några år sedan byggde jag naglar men när jag börjarde baka och hade kafe blev det ohållbart och efter det tycker jag det är rätt skönt och praktiskt att odla mina egna naglar.
 
 
Tips alltså.
 
När jag ändå är inne på färgen rosa så måste jag visa mina hjärtan som Håkan hittat på stranden i Strandbaden. En strand Håkan och jag besöker så ofta vi befinner oss i trakterna av Höganäs och som jag visade en bild i från i gårdagens inlägg.
 
 
Det översta hjärtat hittade Håkan i sanden när han bestämt att han skulle fria till mig för ett år sedan. Ett tecken. Jag fick hjärt-stenen tillsammans med en bukett strandblommor. Så fint.
 
I helgen när vi var på samma strand. Samma plats och vid samma tid, fast ett år efter frieriet hittade han en hjärt-sten till som jag fick.<3 Kändes så  fint.
 
 
 
Och så blev det Valborgsmässoafton. En annorlunda sådan för min del och kanske för många andra också. Inget majbål och inget större firande.
Jag är hemma och tar det lugnt. Plockar tvätt och röjer högar.
Muttrar över tonåringar som verkar tänka helt annat än jag själv när det kommer till det goda samarbetet i hemmet. Ger upp alla frustrerande tankar och hänger mig åt tv-tittande och te-drickande.
Fick nyss ovanstående bild från maken som befinner sig i skärgårdshuset och har dukat till middag. Han har bjudit min moster och morbror på Valborgsmiddag och det känns tråkigt att inte kunna vara med. Tackar för tekniken som möjliggjorde att jag kunde vara med en stund via face-time men det ersätter så klart inte en fysisk närvaro helt ut.
Nåja. Vad är en bal på slottet...haha!
Det komer fler Valborgsmässoaftnar framöver att fira.
 
Så. Glad Valborg till er. Skål för våren och livet!
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben