Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man firat en fin midsommar!

 
Vilken fin midsommar det blev!
Solen sken och värmen var slående - upp mot trettio grader, vilket får sägas inte är en vanlig midsommaraftontemperatur.
Vi åkte upp till mina föräldrar - mina barndomstrakter och firade en traditionsenlig midsommarafton tillsammans med två av mina systrar, svågrar och syskonbarn. Hur härligt som helst! Med mig hade jag en midsommartårta bestående av mandelbottnar, ringlad choklad, grädde och massor med jordgubbar!
 
 
Under eftermiddagen begav vi oss till Heljarödsgården med en picknickkorg och slog oss ner på gräsmattan för att njuta av glada midsommarfirande, dansa kring midsommarstången och lapa i oss en och annan glass.
 
 
 
Mellansonen med sin yngre kusin. Dansa? Näää...inte vi...haha!
 
Småsystrarna dock....var det full rulle i!
 
 
 
Glass i stora lass...
 
 
.....och kakor förstås!
 
 
Vi tog vägen mot stranden....
 
 
...innan vi åkte hem till moromor och morfar igen!
 
 
Midsommarbuffe!
 
 
 
Och sen! Vattenkrig!!
 
 
 
En fin midsommar alltså, om än blöt i vissa läger!
Kvällen ägnade vi åt kubbspel och åkte till slut hem i midsommarnatten. Mätta och midsommarnöjda och med planen att återvända till midsommardagen då andra festligheter väntade.
Men det får jag berätta om senare. Nu har det hunnit bli sommarmåndag och Lillan är på väg till en efterlängtad lägervistelse, mellansonen till Göteborg till kusinerna och jag och H ska ge oss i väg norrut om en liten stund.
Det finns så mycket kul att hitta på i sommaren och tiden vid datorn naggas i kanten. Precis så som det ska vara när man har sommarlov och oändligt med tid i ledighetskostym!
 
Hörs igen!
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben