Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har Tysklandslängtan och strössel all over the place!

 
Har haft en liten hjälpreda här hemma som hjälpt mig att dekorera cakepops och göra omslagspapper till lakritskolan jag kokade i går kväll. Lillan är världsbäst på pyssel och gillar allt det där pilliga som jag själv inte är så värst bra på.
 
Å andra sidan har det stora fokuset för hennes del legat på den förestående resan till Tyskland som vi ska göra efter påsk för att hälsa på storastyster Emma. I dag var vi på Panduro för att köpa hobbyfärg i färgerna gul, svart och röd. Just det...för den uppmärksamme...Tysklands flaggfärger. Det har gjorts trolldegsfigurer i Tyskalndsfärger, målats flaggor och gjorts girlanger. Hela lägenheten är till bredden fylld med tysklandsinpirerade prylar. Suck. Börjar nästan ångra mig att jag nämnde resan...ha ha. Emma! Bered dig på presenter.
 
 
 
 
 
Men ändå. Mellan allt det tysklandsroliga har det blivit fina små rosa cakepops och vackert inslagna kolor. Och ingen är tacksammare än jag. (Även om jag fått sanera köket från strössel och sönderklippta A4-ark i dagarna två)
 
 
 
 
Bu börjar det dra i hop sig för avfärd. Har några saker kvar att fixa innan kvällen är slut, men sen tror jag att jag är redo för påskcafé. Ska bli skönt att få komma upp och sätta igång. De senaste dagarna har fokus legat på bakning, och mer lär det bli de kommande dagarna, men även en hel del roliga kvällar med vännerna i Oskarshamn väntas. Härligt!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben