Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Som en våg!

 
 
Denna vecka så här långt, får nog tillskrivas i raden den mest intensiva veckan under detta året. Ibland hopar allt ihop sig - från sjukdomar till görande - och lägger sig som en stor massa framför fötterna. Nåväl, det är ju så livet är. Som en våg! Det går upp och det går ner och det gäller att hänga med!
 
Bilderna är från en dag i mars - då jag och H var på konstrunda i Ystad med omnejd. Just nu känns det som om väderläget inte ändrat sig så mycket sedan dess. Ganska kallt, snö, regn och lite sol däremellan i någon slags aprilgegga. Men ändå. Med hoppfulla inslag av skir grönska som nu börjar breda ut sig ordentligt. Härligt!!
 
 
 
 
 
Havet har alltid lockat mig och jag tröttnar aldrig på att ta fotografier med vyer över havet mot horisonten. Både kraftfullt och rofyllt på samma gång. Känns som om jag skulle ha svårt för att bo någon annanstans än på havsnära avstånd.
 
 
 
Om några timmar ska jag hämta H på Lunds Centralstattion, vilket känns som ett välkommet inslag i tillvaron! Ser fram emot samtalen vid köksbordet, promenaderna vid havet och förhoppningsvis en majbrasa att värma sig framför på lördag. Vi får väl se hur helgen utvecklar sig och vilka turer som kommer tas denna gång. 

 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben