Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Hon och jag. I envishet och sommarvärme.

 
Rebecca uttalade lite försynt under gårdagskvällens promenad att det blev något tråkigt med att bara lägga ut bilder på natursköna vyer vid havet stup i kvarten. Således gjorde vi ett försök i att ställa upp mig i kraftigt kvällsmotljus för att omhända få en anständig bild av mitt semestersköna jag.
 
Inser ju att hon har rätt i att det blir mer levande och rolig läsning med en varierande bildskörd, även om jag har svårt med att lägga upp bilder på mig själv. Och i GDPR-tider vill jag inte exponera vem som helst utan att ha tillstånd till det. Därför blir det ofta lite mer allmänt hållna bilder här inne.
 
 
 
 
Rebecca - den av mina fyra som fortfarande kan tänka sig ställa upp framför kameran, även om det händer allt mer sällan.
 
Synd kan jag tycka.
 
 
 
Sådär ja. 
Inte lika motljussuddigt fotografi av en kvinna, mamma, lärare, semesterfirare som vid tillfället fotot togs inget hellre ville hem till nattvilan. För vem kan ana att bilden är tagen vid ett sent tjugotvå en varm sommarkväll i juni?
Åh...sånt man kan längta ihjäl sig efter i november.
 
 
 
Och så en bild på de cookies jag bakade i går. Undrade i mitt stilla sinne om det är någon mer än jag som väljer att ställa till med kakbak och låta ungsvärmen stiga i kapp med en trettiogradig sommarvärme. Bah! Svettigt värre. Samma tanke slog mig då jag i förmiddags beträdde träningsrummet i bostadsföreningens gemensamma träningslokal och värmen slog emot mig när jag gick ut genom ytterdörren.
Jag var tämligen ensam i träningslokalen kan jag säga.
 
Nåväl. Värme eller inte. Har jag bestämt mig för något så har jag. Den där envisheten jag bestitter kan driva mig utanför bekvämlighetszonen, på gott och ont. Mest gott i detta fallet gissar jag.
 
Sjukdomarna fortsätter i huset. Ytterligare en inomhusdag väntar, sånär som på en ensam tillskansad solstund på träbänken i bersån på rimlgt avstånd från smittohärden.
Thats my plan.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben