Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har ett kärt återseende.

 
Så damp den ner! En  väl inplastad katalog med följe från Jultidningförlaget. Ja...inte bara en, utan snarare tre stycken med olika utseende, erbjudanden och härkomst. Jag brukar gömma undan dem men hann detta år inte hem innan skadan var skedd. Så nu ska här säljas jultidningar deklarerade den yngsta, som med frenesi och försäljningslusta slet upp paketen. Jag, å min sida försökte lite lamt förtälja mina erfarenheter från äldre syskons tidigare jultidningskommerser. Att jag inte tänkte göra jobbet denna gång...med mera med mera, utan större framgång. Så var det med det. 
 
Så. Katalogen åkte med till kusinerna som vi besökte under kvällen. En kärt och efterlängtat möte, efter en sommar stationerade på olika nationer. Syster och svåger har vistats i huset i Italien sedan midsommar och det fanns mycket lek, bus och prat att ta igen. Mys!
 
 
 
Den här lilla donnan, som charmar de flesta. Här i färd med med att fånga fiskar på ett snurrande hav, innan vi sa tack för kaffet, med sikte på en snar reunion till helgen då vi ska fira morfar som fyller år.
 
En fin onsdag. Varm, inte minst då vi drabbats av värmebölja deluxe. Bättre sent än aldrig!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben