Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Det här med husbil....

 
Har ju helt glömt att berätta för om när min kollega Anders tog med oss övrga kollegor ut på en tur med sin nyinköpta husbil. En äldre modell men åååhhh...så mysig! Vi hade en fantastisk dag då vi körde runt på Österlen. Kanske inte det bästa vädret men det gjorde inte så mycket. Värmen fanns inomhus, och utsikten utanför var det inget fel på!
 
 
Här sitter Benny och blickar på oss där bak i bilen, dvs Lisbeth och mig, som sitter och har det bra i "vardagsrummet". Nästan som hemma!
 
 
Chauffören blev helt plötsligt trött och behövde vila..haha!
 
Lisbeth och jag satt i soffan vid bordet och smaskade i oss nötter och förfriskade oss med bubbelvatten som fanns inom räckhåll i kylskåpet. 
Sen blev vi också trötta och var så klart tvugna att prova hur det skulle kännas att sova i en husbil? Vi kom fram till att det skulle gå ganska bra. Vi fick plats båda två - gott och väl.
 
 
Utsikten när vi öppnade dörren, var bedårande!
 
 
Här kan man stå och diska med olika vyer utanför fönstret.
 
 
Anders fina fru Carina hade bakat en glutenfri björnbärspaj som smakade extra gott framåt eftermiddagen!
 
 
 
Tänk att vakna upp till denna vyn och stiga ut rakt ut i naturen!
 
 
Sedan denna tur har jag börjat funderat kring det här med husbil och kan inte riktigt släppa tanken på hur det skulle va att utforska omvärlden från en sådan. Dessutom ett bra alternativ till husvagn eller sommarstuga eller segebåt. Tyvärr är det ganska dyrt att hyra men jag har gott hopp om att hitta någon som är villig att hyra ut sin husbil en helg för en överkomlig penning. Skulle kännas bra att prova sig fram innan man springer iväg och köper. Vem vet? Kanske är jag husbilsägare en vacker dag..haha! Ett kringkörande kafe´? Kan det va något?
 
Annars idag:
 
En bra onsdag på många sätt och jag har mycket att vara tacksam över!
Och snaaaart är det fredag!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben